De film draait om het koppel Gerco en Sandra. De verhaallijn is geïnspireerd op een beroemd item uit het programma All You Need Is Love. Tijdens een concert van Normaal reed een jongen met een motor het podium op, waarna Robert ten Brink het meisje op wie hij verliefd was, erbij haalde . Het meisje zei ten overstaan van duizenden mensen vervolgens dat ze al een vriend had.

In de film is het 25 jaar later en wil een redacteur van All You Need Is LoveSandra en Gerco opnieuw proberen samen te brengen.

De film is vanaf december te zien in de bioscopen en wordt gedeeltelijk opgenomen in Den Haag. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario en de regie is in handen van Will Koopman.

De filmset en cameraploeg maken in Den Haag gebruik van de aanwezige Marktstroom voorzieningen. Super makkelijk en super eenvoudig. Normaal maakt de antiekmarkt gebruik van de stroompunten maar dankzij Marktstroom kunnen de stroompunten worden gedeeld en betaalt elke stroomgebruiker zijn eigen kosten. Dankzij marktstroom is geen aggregaat meer nodig.

Lees meer

 

Wachtwoord vergeten?

Je wachtwoord moet minimaal 8 karakters bevatten.

Vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld bij ons en kies een nieuw wachtwoord van ten minste 8 tekens.