Het is vast een bekend fenomeen. Langs alle markten om de stroom aan te zetten. Om vervolgens ook nog het verbruik bij te houden en uiteindelijk ook nog per kraampje later [op de dag] af te rekenen. Dit moet anno 2018 toch anders kunnen? Manizha Ahmadi, projectleider bij Baas B.V., vertelt aan de hand van markten in de gemeente Den Haag dat het zeker anders kan:

“In de hele gemeente Den Haag gaan we de markten voorzien van nieuwe stroomvoorzieningen met Marktstroom. Dit is een bijzonder project, omdat het zo nieuw is. Mensen weten eigenlijk niet van het bestaan van Marktstroom. Het is zowel voor gebruikers en gemeenten een uitkomst. Het heeft dan ook meteen veel bekijks getrokken. Andere gemeenten hebben het al bewonderd. Logisch, want dit systeem is erg efficiënt. Baas B.V. doet het onderhoud aan alle marktvoorzieningen in de gemeente Den Haag en kreeg aanvullend de vraag om de stroominstallaties bij de markten te vernieuwen. Via Seijsener kwamen we in contact met Involtum. Voor ons een win-winsituatie. Niet alleen hebben we nu alles vernieuwd, maar hebben we ook nog eens een slimme innovatie kunnen toepassen.”

Eerste Haagse markt met Marktstroom

“De eerste Haagse markt met Marktstroom is een feit. Bij Wijkmarkt Lange Voorhout genieten ze eindelijk van de gemakken van zelf stroom aftappen. Voorheen was het wachten totdat iemand van de gemeente de stroom ‘aan’ deed. Kraameigenaren schakelen nu via de smartphone-app van Involtum de stroom aan en uit. Daarnaast geeft het direct inzicht in het werkelijke het stroomgebruik. Waar voorheen iemand van de gemeente langs moest bij alle kraampjes en waarbij het voor de kraameigenaar altijd een verrassing was hoeveel je verbruikt had, gaat het nu allemaal via een app. Het is voor de gemeente en gebruikers veel makkelijker geworden. Zowel administratief gezien als praktisch. En de gemeente ontvangt 1 x per de maand automatisch de stroomvergoeding.”

Deze voordelen valt Baas B.V. met name op:

  • Veel minder administratie voor de gemeente.
  • De gebruiker krijgt een overzicht en ziet meteen wat de rekening is.
  • Kraameigenaren hoeven niet te wachten totdat gemeente-medewerker de stroom aandoet.

Samen kom je verder

“Het is mooi om mensen te raken met wat we samen gemaakt hebben. Samen kom je immers verder dan alleen. Met deze samenwerking versterken we elkaar en doen we waar we goed in zijn. Involtum levert de software, wij en Seijsener zorgen voor de hardware en installatie hiervan. We zouden dit graag voor meer markten en gemeenten willen realiseren. Anno nu kán het gewoon makkelijker, dus waarom moeilijk blijven doen?”

Ook niet meer moeilijk doen op al die prachtige markten? Ontdek het gemak van Marktstroom www.marktstroom.nl. Wij helpen je graag verder die fijne toekomst in. Bel Involtum 085 2012781
en neem een kijkje bij Baas B.V.: www.baasbv.nl

Baas B.V.:
Energie, water en data voor iedereen.
Betrouwbaar en duurzaam comfort, daar zorgen wij samen voor.

Wachtwoord vergeten?

Je wachtwoord moet minimaal 8 karakters bevatten.

Vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld bij ons en kies een nieuw wachtwoord van ten minste 8 tekens.