Wat is Marktstroom?

Marktstroom is een nieuwe manier om stroom te activeren en af te rekenen op marktpleinen, festivalterreinen, dorpspleinen of andere openbaar toegankelijke terreinen.

In de stroomzuil van Marktstroom zit een apparaat dat communiceert met het Involtum-systeem. U kunt met uw 'traditionele' mobiele telefoon, smartphone, tablet of laptop zeer eenvoudig contact leggen met dit systeem om aan te geven welke Marktstroom-aansluiting u wilt gebruiken. Hierna start de levering op de betreffende aansluiting.

Alle stroompunten van Marktstroom hebben een uniek vijf-cijferig nummer. Met het ingeven van dit nummer activeert u uw stroom en de daarmee samenhangende kosten.

Het systeem berekent na afloop de totale kosten van uw verbruik en stuurt u aan het eind van de maand een rekening. De betreffende kosten worden hierna eenmalig, automatisch geïncasseerd, of kunnen worden betaald via iDeal, Mr. Cash, Sofort of Creditcard (MasterCard of VISA).

Om gebruik te kunnen maken van deze dienstverlening dient u zich éénmalig vooraf te registeren door contact met ons op te nemen (dit is gratis). Hierna kunt u voortaan ieder beschikbaar Marktstroompunt in Nederland bedienen via bovenomschreven middelen.

Het is ook mogelijk de Marktstroom dienst te gebruiken zonder registratie vooraf. U kunt de Marktstroom-aansluitpunten dan alleen bedienen via uw telefoon en betaalt per creditcard.

Het Involtum-systeem zal steeds meer worden worden ingezet voor tal van extra functies. Zo is er bijvoorbeeld functionaliteit voorhanden om vaste gebruikers een ander tarief te kunnen bieden dan passanten en om toegangscodes te distribueren naar marktkooplui voor het openen van de stroomkast.

Bent u als beheerder geïnteresseerd? Neemt u dan contact met ons op via het contactformulier of 085 201 2781.

Marktstroom zoals het werkt voor de marktkoopman.

Uitleg van het afrekenen van stageld en stroom op de markt met Marktstroom. De Marktstroom app en website.

Wachtwoord vergeten?

Je wachtwoord moet minimaal 8 karakters bevatten.

Vul het e-mailadres in waarmee je je hebt aangemeld bij ons en kies een nieuw wachtwoord van ten minste 8 tekens.